Hur ofta sker kontorsstädning Stockholm?

I fastigheten som jag arbetar inom i Stockholm har vi fått ny regelbunden kontorsstädning. Det handlar om ett företag med lång erfarenhet av att städa stora kontor i Stockholm. Kontorsstädning av kontorshotell på den här storleken är komplicerade och jag ser fram emot att se resultatet. Jag har hört väldigt mycket gott om dessa genom åren så det blir roligt att se om dem kan lösa det som så många har misslyckats med. Vi hade ett företag som utförde regelbunden kontorsstädning tidigare och där försvann datorer redan efter första veckan. Vi får hoppas att det här företaget är professionellare i sitt agerande.

Uppdatering av läget kring vår kontorsstädning

Nu har det gått ett halvår av regelbunden kontorsstädning och jag har bara stående ovationer att ge dem. För det första har det trevliga bemötandet som jag fått på sen kvällarna gett mig ett glatt leende. För det andra har det knappt funnits ett dammkorn på hela kontoret när jag kliver in på morgonen. Och då är kontoret på två tusen kvadratmeter! Otroligt imponerande. Jag låste in allting av värde i ett skåp på kontoret av rädsla för att det skulle snos. När jag väl kommer in på kontoret dagen efter ligger min plånbok på skrivbordet med en lapp på. Det stod att jag hade tappat den vid utgången och att städaren hade hittat den och lämnat till min assistent.

Konkurrenternas kvalité i Stockholm

Konkurrenterna inom kontorsstädning Stockholm är duktiga, men dem brukar bara ha antingen det ena eller det andra. Vi har haft två andra städfirmor som städat vårt kontor under tiden jag arbetat här. Den ena har jag redan berättat om, och den andra lämnade stora dammråttor på skrivborden. Det är väl också så som branschen ser ut. Antingen så är städarna bra men kan inte bete sig, eller så är dem trevliga men usla på sitt hantverk.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *