Smaka på annorlunda och god mat på Food Truck Stockholm

Att handla mat från en food truck är inte bara gott och prisvärt, det är spännande. Vi serverar en unik blandning av New York inspirerad mat och Latinamerikanska rätter, mat ni inte kan hitta nån annanstans i Sverige. Kom till Food Truck Stockholm och låt er svepas bort till dessa exotiska platser för en stund genom vår goda mat.

Pris och klimatvänlig mat hos Food Truck Stockholm

Hos oss kan du njuta av god mat utan att det kostar mer än du har råd med. Vi vill att alla ska kunna njuta av förstklassig mat och vi sätter våra priser så att vi kan mätta så många som möjligt. Våran mat är mer än god, den är Revolutionerande food truck stockholm och vi tänker på miljön lika mycket som vi tänker på att våra kunder ska få en mat och smak upplevelse som de aldrig glömmer. Vi håller våra utsläpp så låga som möjligt och vår mat så oförglömligt god att du alltid vill återkomma till oss för att äta din nyaste favoriträtt eller prova nåt nytt.

Vår meny är utsökt och exotisk

Vi hämtar inspiration från en av världens mest spännande storstäder, New York, och även från en av världens mest spännande kontinenter, Latinamerika. Det är mat alla känner till så som hamburgare, wraps, quesadillas, nachos och sallader men med spännande smaker som guasacaca, pico de gallo och chimichurri. Fast du kanske inte förstår orden så kommer du att förstå smaken. Vi vill nå så många som möjligt med vår mat för vi tycker att alla förtjänar ett smakäventyr inte bara en gång i livet, utan många gånger. Våran mat är en en upplevelse alla borde ha åtminstone en gång i livet, men vi tror att de flesta som smakar på vår mat kommer tillbaka. Våra kockar är kulinära artister. Vår mat är konstverk som måste upplevas. Våran Food Truck Stockholm är din nästa destination.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *