Effektiv stamspolning i Stockholm

Genom en stamspolning i Stockholm motverkar du svåra stopp i dina ledningar och rör. Det åker dagligen igenom mängder av skräp i våra rör. Att något fastnar på vägen eller att smuts i kombination med vatten blir en sörja som fastnar på rören är inget ovanligt. För att förhindra att det leder till stopp som kan förstöra rören bör man genomföra en stamspolning i Stockholm mellan varven.

Hur görs en stamspolning i Stockholm?

När man genomför en stamspolning i Stockholm innebär det att man rengör insidan av rören. För att rengöra rören krävs en speciell maskin som sprutar in hett vatten och löser upp smutsansamlingar. En stamspolning rensar bort beläggningar, fett och annat som har fastnat. När du tar hjälp utav en Smart stamspolning stockholm kan du känna dig trygg med att de självklart går igenom rören både innan och efter stamspolningen. En stamspolning är inte färdig förrän rören är lika rena som de var i början igen.

En stamspolning kan göras både om du märker att vattnet inte åker ner i avloppen som vanligt längre, eller i förebyggande syfte. En erfaren rörmokare går självklart igenom vad som kan vara fel innan hen genomför en stamspolning om du upplever något problem. Detta kallas för en rörinspektion

Andra tjänster

Utöver stamspolning i Stockholm kan de även hjälpa till med rörinspektion, högtrycksspolning och fräsning. En rörinspektion är precis som det låter, man inspekterar rören med hjälp av en kamera för att hitta problemet. Man använder sig utav en kamera för att inte behöva ta isär rören i onödan. Högtrycksspolning är liknande stamspolning, men man använder sig utav högtrycksspolning för att rensa istället. Om dina rör har fått rotintrång krävs en fräsning av roten. Fräsning kan också behövas om dina rör har så pass svåra beläggningar att de inte försvinner med hjälp av spolning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *