En städfirma i Uppsala som är proffs på städning!

Det hade visserligen varit märkligt med en städfirma i Uppsala som inte hävdade att de var proffs på städning. I vårt fall stämmer det dock verkligen! Samtliga våra lokalvårdare har just städning som sin stora passion i livet, något som framgår klart och tydligt när du anlitar oss. Närmare bestämt kommer det framgå att städning är betydligt mer än bara ett jobb för oss. Det är en av de många faktorer som får vår städfirma i Uppsala att skilja sig från mängden!

En städfirma i Uppsala som erbjuder flera olika städtjänster

Vi är en städfirma i Uppsala som kan hjälpa dig med flera olika sorters städning. Vi vänder oss bland annat till privatpersoner och erbjuder dessa hemstädning. Vi riktar också in oss på företagskunder och kan förse dessa med kontorsstädning, verkstadsstädning, och liknande tjänster.

När du anlitar oss kan du även bestämma exakt vilken typ av städservice du är intresserad av. För det första kan du till exempel välja om det ska vara en reguljär sådan, eller om det ska vara en mer ingående storstädning. Det finns också separata tjänster som du kan välja till, bland annat fönstertvätt.

Sist men inte minst kan du även välja mellan ifall du ska anlita oss en enstaka gång eller om du vill prenumerera på våra städtjänster. Om du vill prenumerera på de betyder det att vi kommer regelbundet och städar hemma hos dig eller i dina företagslokaler. Det kan handla om att vi kommer och städar en gång om dagen, en gång i veckan, några gånger i månaden, eller vad du än föredrar.

Vi hjälper kunder i Uppsala med omnejd

Vår städfirma i Uppsala finns inte bara tillgänglig för kunder i en viss del av staden och dess omnejd. Vi vänder oss nämligen till privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar och fastighetsbolag överallt i Uppsalaområdet. I detta område ingår även Stockholm, så du som bor eller är verksam i huvudstaden har också rätt att kontakta oss för att få städhjälp. Vi kan utan några som helst ta oss runt i alla delar av regionen. Vi ser fram emot att kunna hjälpa dig med!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *