Förmedling av sjukvårdstjänster och uppdrag för läkare på larkit.se

Söker du specifika sjukvårdstjänster ska du kontakta Larkit.se – eller söker du som läkare en assistent att anställa, eller kvalificerad personal för ett annat uppdrag? Larkit är specialiserade på medicin- och läkarverksamhet och kan förmedla kvalificerade tjänster och medarbetare utifrån ditt behov.

Kunskap och erfarenhet hos Larkit.se

Med både bred och djup kunskap inom medicin- och läkarverksamhet kan en ovärdelig Larkit bli din samarbetspartner när du behöver både tillfällig och långsiktig tillförsel av kompetens. Vi är också specialiserade inom medicinsk utrustning samt laboratorieartiklar och har specialistkompetens inom vård och omsorg med inriktning öron-, näs- och halssjukdomar. Larkit bedriver även förmedlingsverksamhet inom hygienartiklar och kosmetika där vi sätter ett värde i att vara miljövänliga.

Tryggt samarbete

Larkit arbetar behovsdrivet och nära sina kunder. Vi är ett litet och smidigt företag som strävar efter att förmedla de mest kvalificerade tjänsterna som kan hjälpa våra kunder i deras verksamhet. Som kund kan du kontakta oss när du önskar och vi ser till att lyssna.

Vårt fokus på hygienartiklar har visat sig vara betydande, speciellt under pandemin, då dessa produkter har varit efterfrågade. Larkit kan förmedla både handskar, vätskor och de produkter som du kan ha behov av för att exempelvis sterilisera ytor.

Vår kosmetikaförmedling riktar sig mot flera områden där det kan handla om allt ifrån ren skönhet till att täcka över ärr eller rodnader. Eftersom vi arbetar utifrån en medicinskt kompetent bas förmedlar vi produkter som vi vet är säkra och miljövänliga.

Ta kontakt med oss!

Välkommen att ta kontakt med oss för en pratstund om behov och möjligheter. Låt oss bli din partner och leverantör! Vi kommer att göra allt för att möta behovet och bidra till att din verksamhet eller arbetssituation ska bli så framgångsrik som möjligt. Vi följer upp samtliga våra förmedlaruppdrag och är mycket måna om att våra kunder ska vara nöjda.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *