Högkvalitativ nagelutbildning i Stockholm

Vill du utbilda dig till nagelterapeut? Det kan du enkelt göra genom att gå en nagelutbildning i Stockholm. Kursen passar både dig som redan i dag äger en salong och vill erbjuda dina kunder nagelvård och dig som är på väg att starta din karriär.

Flexibel och uppdaterad kurs

Genom vår långa erfarenhet vet vi att våra elever kommer med olika förutsättningar och förkunskaper. En del kan redan mycket medan andra är noviser. Kursen anpassas därför efter varje elev och tillsammans med en handledare läggs en planering upp med kursens alla moment. Handledaren och alla andra lärare kommer att finnas tillgängliga för frågor under hela utbildningstiden.

Vi håller oss alltid uppdaterade på de senaste trenderna och teknikerna i branschen. Inom nagelvård går utvecklingen snabbt framåt och det gäller att vara i framkant för att kunna ge sina kunder det bästa och det senaste. Det är viktigt att möta varje kunds önskemål och bemöta kunden på bästa sätt. Kursen kommer därför också att ge dig förutsättningar för att förstå vad kunden vill ha och behöver. När en framtida kund lämnar din salong ska kunden känna sig så nöjd och bortskämd att du blir deras självklara val nästa gång det är dags att boka en tid för nagelvård. Våga prova en Underskattad nagelutbildning stockholm som ger dig många konkurrenskraftiga fördelar på arbetsmarknaden.

Kursplan för nagelutbildning i Stockholm

I nagelskolan varvas teoretiska kurser med praktiska moment och du kommer att få kunskaper inom ett brett spektrum, allt från handmassage och spa-manikyr till nagelförlängning och appliceringstekniker som fransk manikyr och rewers. Några av de kursmoment som vi erbjuder i nagelutbildningen i Stockholm är naglarnas historia, anatomi och sjukdomar. Du kommer också att få kunskaper i kundbemötande och försäljning. Några av de praktiska momenten är akrylteknik, applikationsteknik och skulptering. Efter avslutad utbildning får du som elev ett certifikat som du kan använda för att söka arbete inom branschen eller starta eget nagelföretag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *