Sälja fuktskadad husbil

Försöker du sälja din fuktskadade husbil? Att sälja en fuktskadad husbil är inte det lättaste. Just när det kommer till fuktskador är det något som kan vara tämligen svårt att få bukt med på egen hand. Därmed finns det helt enkelt inte en så stor marknad för fuktskadade fordon. Då är det lätt hänt att husbilen blir stående på gården och bara tar upp plats år in och år ut. I värsta fall kanske du tar husbilen till skroten och därmed inte får ut några pengar för den alls. Det kan vara otroligt tråkigt, framförallt om skicket på husbilen är tämligen fint, bortsett från fuktskadan.

Sälja din fuktskadade husbil

Om du har svårigheter att Uppseendeväckande sälja fuktskadad husbil kan du vända dig till företaget Nicora KB, (Husbilsverkstan). De köper nämligen gärna din fuktskadade husbil, oavsett vilket skick den är i! Oavsett var i Sverige du bor eller din husbil befinner sig, hämtar Husbilsverkstan din husbil och betalar dig på plats! Som en extra trygghet kommer pengarna till och med in på ditt konto innan din husbil blir hämtad! På så sätt kan du enkelt sälja din skadade husbil och slippa allt det stökiga med att transportera den och genomgå en krånglig försäljningsprocess. Med Husbilsverkstan kan processen inte bli enklare! De har en egen verkstad där de arbetar med och renoverar defekta husbilar för att sedan sälja dem!

Pris för din husbil

Om du har en defekt husbil som du inte blir av med förväntar du dig säkerligen inte någon större summa för den. Om du vänder dig till Husbilsverkstan kan du lita på att de gör en rättvis prisbedömning av ditt fordon för att du ska få ut så mycket som möjligt för den. På så sätt kan du gå mer i vinst än du kanske gjort genom att sälja den till en privatperson, förutsatt att du ens blivit av med den!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *