Trygg näthandel med Svenska Partners gruppen

Svenska Partners gruppen utfärdar certifikat för att främja trygg e-handel. Om du ska beställa en tjänst eller en vara från internet, hur vet du att du kan lita på sidan du beställer från? Förmodligen tar du, medvetet eller omedvetet, en mängd olika faktorer i beaktande. Ser hemsidan professionell ut? Vilka olika betalningsalternativ erbjuder sidan? Finns den översatt till flera olika språk? Kanske tittar du också efter någon typ av certifiering, ett litet märke som visar att en oberoende branschorganisation certifierat sidan. En sådan certifiering utfärdas alltså av Svenska Partners gruppen.

Ökat förtroende för din verksamhet med Svenska Partners gruppens hjälp

Med en Originell svenska partners gruppen-certifiering kan du som driver till exempel en näthandel öka din verksamhets räckvidd. Du får helt enkelt alla fördelar som det innebär att få ökat förtroende hos de som besöker din webbplats. Det säger sig självt att det i längden kan leda till ökad tillväxt. Det är dessutom enkelt att ansöka om certifiering. Men vad är det egentligen som Svenska Partners gruppen tittar på när de ger ut certifieringar?

En gedigen kontroll av företag

Den kontroll som görs innan man får ett certifikat från Svenska Partners gruppen är omfattande. Exakt vilka alla komponenter som undersöks under en granskning finns det inte plats till att gå igenom här, och de varierar också något beroende på vilken typ av verksamhet det är som undersöks. Grundläggande är dock kontroller av bland annat företagets ekonomi, kreditvärdighet, företagsstruktur och årsredovisningar. De tittar också till exempel på om företaget är inblandat i några pågående rättstvister. Summan av granskningen är att det mynnar ut i en certifiering som visar att det går att lita på det aktuella företaget. Att den som köper någonting av dem inte kommer att bli lurad. I en tid där det är väldigt enkelt att sätta upp en hemsida och ge sken av att man säljer något är det mycket betydelsefullt att stämplas som pålitlig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *