Behöver jag på Ekerö en badrumsrenovering?

Jag som snickare på Ekerö har genom åren alltid fått frågor från vänner och familj om de behöver en badrumsrenovering. Till en början tyckte jag att det var roligt att göra dessa kostnadsfria värderingar och inventarier av näras badrum. Men det växte ut på två olika fronter i olika riktningar. Idag är jag den varenda man och kvinna på Ekerö frågor om information gällande badrumsrenovering.

Och jag är trött på det! Första tre månaderna var väl rätt harmlösa men nu har jag blivit behandlad som en munk med svaret på allting i tre år! Tre hela olidliga år! Hade du helt ärligt pallat det för dina nära och kära? Och kan du förstå att de har mage att vara arga på att jag inte dyker upp på släktkalas längre?

Jag tycker att det är helt otroligt att det läggs över på mig när allt som pratas på våra slaktkalas är kök- och badrumsrenovering. Vi pratar inte ens fotboll längre!

Varför jag inte vill prata badrumsrenovering

Okej nu känner jag att jag har tagit upp tillräckligt mycket av din tid med läsandet. Du förtjänar att veta varför jag avskyr badrumsrenovering så mycket jag gör. Du har nog gissat det vid detta lag, för ett par år sedan hände något på en arbetsplats på Ekerö… Jag satt som vanligt på min lunchtimme med en Subway-macka i ena handen och läskeblask i den andra. Solen sken ute och fåglarna kvittrade. Det var en sådan dag på Ekerö som förtjänar Louie Armstrong i högtalaren på telefonen.

Enbart badrumsrenovering på Ekerö?

Nej du vet likväl som jag att det inte bara är badrumsrenovering på Ekerö som jag utfört genom åren. Jag har jobbat väldig mycket i Drottningholm med att gräva fiber. Självklart var det arbetet svart i ung ålder, men arbete likaså! Sen ett halvår sen har jag röt mig ur branschen dock.

Nu är det dags för mig att satsa på en karriär i pilkastning ute på dem brittiska öarna. Det är dags!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *