Generalentreprenad eller totalentreprenad Stockholm?

Lite allmänna frågor och svar gällande totalentreprenad Stockholm.

Är du som jag, går i tankarna om att bygga ett hus och vet inte om du ska ge en firma totalentreprenad över bygget eller låta dem sköta det tillsammans med en projektledarfirma?

Jag har ett svar till er som är i samma tankar!

Jag kollade med en nära vän till mig och det blev väldigt tydligt att denna vän gått förbi samma vägskäl tidigare. Han berättade för mig att han hade plockat in offerter för båda entreprenadformerna i Stockholm.

Och det hade visat sig att totalentreprenad hade varit den billigare av dem.

Men det kanske inte hade varit så konstigt då två firmor har dubbelt så stor personal- och kontorskostnader. Men samtidigt som generalentreprenaden må vara dyrare så hade den en insyn från en annan firma vilket garanterade att arbetet utfördes bra.  

Trots priset förlorar totalentreprenad

Därför ansåg han att det var viktigare att få ett bra utfört jobb till ett snäpp dyrare pris. Han nämnde att det värsta som finns är att investera i något som man måste göra om. Som kanske till och med i slutändan blir en stor minusaffär.

Generalentreprenaden ger ju något som inte en totalentreprenad ger, två firmor som tävlar om vem som gör bäst jobb. Men de säkerställer även samtidigt varandras arbete då bådas namn står på projektet, och varken någon vill se dålig ut.

Så det finns mycket att vinna på att satsa på generalentreprenaden framför totalentreprenad i Stockholm.

En bra firma i Stockholm

Det finns en bra byggfirma i Stockholm som kör totalentreprenad. Om det är så att ni fortfarande vill köra en generalentreprenad har de en projektledare som ofta jobbar med. Så det är bara att bränna iväg ett mejl eller slå iväg en pling och berätta om ert drömprojekt!

Företaget har lång erfarenhet av att bistå med konsultation vid planeringen för att er dröm ska bli verklig. Kontakta de för en gratis offert!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *